Luft til vand varmepumpe funktion

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Få varme fra luften udenfor

En luft-til-vand varmepumpe overfører energien fra udeluften til husets vandbårne varmesystem – og opvarmer desuden postevandet. Alt efter hvordan du opvarmer huset i dag, kan luft-til-vand opvarmning sænke dine varmeudgifter med op til 60-70 procent. Og selvom det kan lyde mærkeligt, så fungerer en luft-til-vand varmepumpe lige så godt, når det er minusgrader udenfor. Installationen af ​​en luft-til-vand varmepumpe kræver heller ingen indgreb på din plads og har derfor en lavere investeringsomkostning end de fleste andre varmepumper, der producerer vandbåren varme og varmt vand. Luft-til-vand varmepumpe er økonomisk og praktisk for dig med mindre tom eller lavt forbrug.

Derfor bør du købe en luft-til-vand varmepumpe

Næsten lige så effektiv som stenvarme, men du behøver ikke at bore
Sparer op til 60-70% af dit forbrug til varme og varmt vand
Kort tilbagebetalingstid 5-7 år

Læs mere: Bedste sted at placere en Duka One eller et klimaanlæg

Forskellige energikilder belaster vores miljø forskelligt. Vælger du en luft-til-vand varmepumpe, yder du et stort bidrag til miljøet, da 60-70 % af energien kommer direkte fra solen og derfor ikke involverer nogen miljøbelastning overhovedet. Den energi, i form af elektricitet, der skal til for at drive varmepumpen, er kun en lille del af den energi, som varmepumpen afgiver.

Du kan også vælge, hvordan den el, du køber, skal produceres. Vælger man el, der kun er produceret fra vedvarende energikilder, vil bidraget til drivhuseffekten i princippet være nul.

Er luft-til-vand varmepumpen noget for dig?

Kontakt eventuelt en elektriker København med autorisation og hær dem ad, hvad der passer bedst i dit tilfælde.

Læs mere: Varmegenvinding og et rumsventilation er også et godt alternativ på ventilation indenfor.

 

Outdoor units of the air conditioner

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt