Hvad laver skadeservice?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Skadeservice renser olie, udfører vandskadeservice, graffiti, asbest og andre miljøfarlige stoffer. Skadeservice firmaer tilbyder ofte mange forskellige former for reparationer samt rengøring og kan hjælpe med flytterengøring og skader.

Mange skadeservice firmaer tilbyder vores kunderne transport & containerservice. F.eks. hvis der er brug for at leje en affugter så tilbyder skadeservice at både hente og udbringe affugteren. Lej affugter og få hjælp med reparation. Ved Lej Håndværker som et eksempel.

Vil du vide mere om affugtere? Læs mere her: https://www.fugt-vandskade.dk/vandskade-vaeg-3-tegn-paa-at-vaeggen-er-vandskadet/

Når du leder efter skadeservice, tjek de forskellige virksomheders ydelse liste. Nogle virksomheder klarer de hele og andre har et tæt samarbejde med underleverandører. Prisen for skadeservice er ikke altid den vigtigste hvis du har en forsikring, oftest dækker dem hele omkostningen.

Her er et eksempel på skadeservice som er del af noget større:

affugter.nu

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt