At skabe et godt indeklima kan være udfordrende

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

AT SKABE ET GODT INDEKLIMA ER EN UDFORDRING


Vores hjem bliver støt mere lufttætte. Dette er et resultat af bestræbelserne på at nedbringe energiforbruget. Men det, der er godt for energiforbruget, kan være dårligt for indeklimaet. Lufttæt konstruktion gør det svært at evakuere fugt, og fugt giver gode vækstbetingelser for skimmelsvamp. Skimmelsvamp skader ikke kun selve bygningen, men fører også til et usundt indeklima, som påvirker vores sundhed og velvære.

Lovgivning, der kræver et stadigt lavere energiforbrug kombineret med en forventning om tilstrækkelig ventilation, udgør en udfordring for ventilationssystemet. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige løsning, frem for at fokusere på den billigste løsning.

Jeg kan god anbefale DUKA One produkter. De har virkelig gjort den store forskel hjemme hos mig.

Læs mere og få en pris på DUKA One her

Og for god ordens skyld lad en elinstallatør hjælpe dig… At montere en DUKA One er ikke ligefrem nemt, selvom at det ser sådan ud.

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt