Så spar du penge på låsesmed regningen i København og på Amager

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Næsten alle jeg kender synes de har været alt for dyrt at hyre en låsesmed,

Findes der virkelig låsesmed som er effektive og billige, svar ja!

For nogen tid siden så låste jeg mig selv ude, det var lige til at hoppe i fælden og ringe til den første låsesmed for at siden glemme at spørge om prisen. Helt ærlig, de gjorde jeg faktisk. Regningen sluttede på 2900 kr for en simpel oplukning.

Her forleden låse jeg mig ude igen og jeg ringede faktisk rundt til 10 låsesmed i København.

Til sidst fik jeg fat i en seriøs og dygtig låsesmed hos låsesmed.dk i København, du kan læse mere om dem her, de havde ikke selve tid, så de gik ikke langt før jeg blev kontaktet af deres partner. Til sidst fik jeg hjælp af Norh låsesmed Frederiksberg! Jeg er meget tilfreds!

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt