Ret ventilation til badeværelset

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Planlægger du at renovere eller ombygge badeværelset? Tænk så også på at tilpasse ventilationen til badeværelset herefter. En fungerende luftstrøm beskytter ikke kun mod fugtskader, men giver også en sundere atmosfære i hele huset.

Sort skimmelsvamp mellem fliserne, kondens på toiletcisterne eller hvis det tager lang tid, før tågen på spejlet forsvinder, er tydelige tegn på, at ventilationen i badeværelset skal forbedres.
Når man taler om badeværelser og renoveringer, kommer det sjældent frem, hvor vigtigt det er med en velfungerende ventilation.

Ikke at tilpasse ventilationskanalerne ved ombygning af badeværelset er en almindelig fejl. Luften, der kommer ind i badeværelset, luften ovenfra, er også let at glemme. Ventilationen skal fungere, selvom badeværelsesdøren er lukket. Dette løses nemt ved et gitter i bunden af ​​dørbladet eller et hul under døren.
Man flytter for eksempel bruseren men ikke aftrækskanalen. For den bedste effekt bør udblæsningsventilen placeres over bruseren, hvor den mest fugtige luft findes. Indblæsnings- og udsugningskanaler skal heller ikke være for tæt på hinanden, så cirkulerer luften ikke og man mister flowet. Det er vigtigt, at ventilatoren er korrekt justeret for at opnå optimal effekt.

For de bedste resultater skal du vælge en badeværelsesventilator med fugtighedskontrol. Så registrerer blæseren selv hvornår den skal starte og så kører den til den er tør.

Test luftstrømmen brug en elektrikers ekspertise

Du kan nemt teste luftgennemstrømningen ved at holde et stykke papir mod ventilationsåbningen i badeværelset. Den skal suges ind, også når døren er lukket. Stol på dine sanser. Det må ikke føles fugtigt eller lugte indelukket. Føler du at ventilationen er dårlig, så start med at finde ud af hvilket ventilationsanlæg der er i dit hus herefter kontakte en lokal elektriker, f.eks. elektriker Nørrebro, hvis du bor på Nørrebro.

Ellers findes der gode hjemmesider på nettet hvor du kan få elektriker tilbud som: tilbud-elektriker.dk

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt