Steder i dit hjem i København, hvor du bør sætte en lås

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Hvor i hjemmet er det nødvendigt at have en lås? Låsesmeden ved at dit hjem bør have sikre, moderne låse på alle tilgængelige områder. Her er en simpel oversigt over syv steder, hvor du bør overveje at have en lås. Har du tænkt på alle?

Start med hoveddøren – overvej elektronisk adangskontrol


Sæt en god og moderne lås på din hoveddør. Det viser, at du tænker på sikkerhed og hjælper med at holde ubudne gæster ude. En elektriker, f.eks. Københavns Elektriker Rødovre kan montere adgangskontrol.

Vælg en lås med et højt sikkerhedsniveau. Udviklingen går hurtigt og derfor kan din lås være blevet gammel og dermed usikker. Du bør skifte dine låse cirka hvert tiende år.

Dernæst: altan- eller terrassedøren

Med en lås til altan- eller terrassedøren kan du låse døren indefra. Det vil stadig være glat og nemt at åbne døren på en solskinsdag.

Med en lås til altandøren mindsker du risikoen for et indbrud, hvor tyven kommer ind ved hjælp af en boremaskine. En lås på altandøren kan og virker forebyggende, fordi en låst dør gør det sværere for tyven.

Låse til altan- eller terrassedøre fås i flere varianter: med låse, mekaniske nøgler eller kodelåse.

En låsesmed i København kan også hjælpe dig med dette, læs mere hvordan her; https://www.lasesmed-kobenhavn.dk/

Sikre dine vinduer med vindueslåse


Med en vindueslås låser du vinduerne indefra. Hvis du har låse på dine vinduer, gør du det sværere for en, der vil bryde ind. Derudover forhindrer det, at tyven knækker ruden og dermed kan stikke hånden ind og åbne ruden indefra.

Vindueslåse fås både som separate låse og indbyggede greb.

Overvej at installere vindueslåse på vinduer, der er afskærmet, og vinduer med tyndt glas.

Husk kælderdøren

På samme måde som din hoveddør bør kælderdøren være udstyret med en moderne og sikker lås. Kælderdøren er ofte skjult for nysgerrige blikke og er derfor perfekt – for indbrudstyven. Du kan derfor med fordel vælge at have to låse på kælderdøren.

Hængelås til depotrum eller udhus


Effektiv aflåsning til opbevaring eller udhus kan for eksempel betyde, at du vælger en stabil hængelås.

At låse dit opbevaringsrum korrekt beskytter ikke kun de ting, du opbevarer derinde. Det forhindrer også tyven i at få fat i værktøj, der kan bruges til at bryde ind i dit hjem.

Invester i en kraftig hængelås til din opbevaring.
Beskyt værdigenstandene
Hvis du ønsker ekstra beskyttelse af dine værdigenstande og personlige ejendele, kan du overveje at installere enten et pengeskab eller et brandskab i dit hjem.

Postkassen bør også have en lås


Selv din postkasse skal have en god lås. For at gøre det ekstra glat, kan du vælge at bruge samme nøgle som til de øvrige døre i huset. Låsesmed Østerbro ved alt om postkasselåse.

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt