Energieffektivitet i København

En energieffektivitet forbedring af sit energiforbrug i København betyder at optimere den brug, den allerede har. Du behøver ikke udskifte hele systemer. Fordi du kan få større mængder energi fra det samme system gennem beregninger og små midler. Eller du kan reducere mængden af ​​energi efter behov. Gør miljøet og din tegnebog en tjeneste!

Ved at reducere mængden af ​​energi, du bruger, sparer du økonomiske, mens du tager større hensyn til miljøet. Et første skridt er at kontakte Københavns energirådgiver.


Uanset om du er en person, virksomhed eller organisation i København, kan du kontakte energirådgivere og gøre noget for at forbedre effekten af ​​den energi, du disponerer over. Det kan være alt fra at skifte til energieffektive pærer til installation af solpaneler eller investering i en vindmølle. Energi- og miljørådgivere kan også fortælle dig, hvilken støtte og tilskud der er til rådighed for dem, der ønsker at udføre energieffektivitet af deres ejendom.

Hvis du f.eks. Planlægger solceller, kan du få op til 20% af omkostningerne i investeringsstøtte. Hvis du er usikker på, hvilket system du skal vælge, eller hvilket produkt der er bedst til energiforbrug, er der test af et antal produkter på det svenske energistyrelsens websted.

Sådan sker energieffektivitet let
Som privatperson er der mange små ting, du kan gøre, som sammen har en stor effekt.

Ved at sænke temperaturen en grad indendørs reduceres energiforbruget med 5%. Forsegling korrekt omkring døre og vinduer gør det endnu mere effektivt. Efterlad ikke opladere i stikkontakten, når de ikke er i brug. Brug kedel. Ikke at lade lyset være tændt, hvor det ikke er nødvendigt. Skift lyskilder til lavenergi- og LED-lys. Halver energiforbruget ved at vaske ved 40 grader i stedet for 60. Hvad mange mennesker ikke ved, er at det faktisk er mere energiintensivt at vaske i hånden end med en energieffektiv opvaskemaskine.

Har du brug for hjælp kontakt din lokale elektriker 

Autoriseret el-installatør og elektriker på Frederiksberg, dækker hele det storkøbenhavnske område, Valby, Vanløse, Brønshøj, Husum, Hvidovre og Rødovre

Vores autoriseret elektrikere udfører og servicere alle typer el installationer i Valby. Vi tager opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder. Højt serviceniveau. Gode priser. Alt i el entrepriser. Uforpligtende tilbud. Mange års erfaring. Tjenester: Termografi af el-tavler, Tavler.

Professionel elektriker-service på Amager. I samarbejde med vores samarbejdspartner yder vi lokal service i København og omegn. Læs mere