Hvad kan man lave på Frederiksberg

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest


Hvis du ikke har lyst til at shoppe i første omgang, kan du bare tage til Frederiksberg Palace Gardens, som er en af ​​de største og mest attraktive grønne områder i København. Med slottet i baggrunden og de grønne træer i front skaber det en imponerende ramme, der hjælper med at glemme støj fra trafikken og mængden. Nyd det afslappende miljø eller tag endda en sejltur og sejl rundt i kanalerne som kong Frederik IV gjorde. Det er i hver fald min favorit to do.

ZOOLOGISK HAVE

Hvis du er heldig, kan du allerede få en sneak peak på elefanterne i Københavns Zoo, mens du nyder deres nye omgivelser fra Frederiksberg Haver, men hvorfor ikke besøge de andre dyr i Zoologisk have.

Carlsberg bryggeri

Under Søndermarken ligger den tidligere vandtank fra Carlsberg Bryggeri og Frederiksberg (lagrede 16 millioner liter drikkevand) I dag er den blevet omdannet til et internationalt anerkendt museum. Vært et besøg.

Frederiksbergs flotte bygninger

Frederiksberg består af mange flotte bygninger hvor låsesmedene på Frederiksberg gør et kæmpe arbejde for at forhindre indbrud i hver eneste dag! Anbefaler at tage et kig i området.

Skriv et svar

Kontakt min arbejdsplads;

Jeg arbejder hos By DEL El, kontakt dem og få bedste el løsninger samt elektriker døgnvagt